(VIDEO) Ruganje hrvatskom pravosuđu: Mamić s raskopčanom košuljom na svadbi pjeva ‘Ne može nam nitko ništa’

Foto: Instagram/ Zdravko Mamić

Svatko, tko imalo poznaje lik i djelo Zdravka Mamića, zna da mu je raskopčana košulja zaštitni znak, a pjesma “Ne može nam nitko ništa”, poput himne. Upravo u takvom izadnju osvanuo je na Instagramu, a čini se da je snimka nastala na zabavi u BiH, gdje se Mamić trenutno skriva od hrvatskog pravosuđa.

Županijski sud u Osijeku njega je nepravomoćno osudio na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, ali čini se da je zaista nedodirljiv i da mu nitko ništa ne može. Naime, Mamić presudu nije dočekao u Hrvatskoj, pobjegao je u BiH te počeo koristiti svoje dvojno državljanstvo, znajući da BiH ne izručuje svoje državljane.

View this post on Instagram

OPET ME SNIMAJU

A post shared by Zdravko Mamić (@zdravko__mamic) on

Podsjećamo, Županijski sud u Osijeku u lipnju je nepravomoćno osudio Zdravka Mamića na šest godina i šest mjeseci zatvora, Zorana Mamića na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, Damira Vrbanovića na tri godine zatvora, a Milana Pernara na četiri godine i dva mjeseca zatvora u optužnici prema kojoj ih terete da su iz Dinama izvukli 117 milijuna kuna te državu oštetili za više od 12 milijuna kuna neplaćenih poreza i doprinosa.

Inače, bez obzira na te osude, Mamić je, čini se, u BiH od sebe stvorio pravi kult ličnosti pa se čuje kako mu na snimci pjevaju “Ne može ti nitko ništa, jači si od sudbine”. Pogledajte kako Mamića slave u BiH…

Autorica: Željka Orešković

Komentari