(VIDEO) Proći će vas trnci: Fifa objavila kompilaciju iz Rusije, proživite ponovno čudesan put Vatrenih

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Stigao je kraj 21. Svjetskog nogometnog prvenstva, koje se održavalo u Rusiji. Novi svjetski prvak je Francuska, ali ono još bitnije od toga, viceprvak je Hrvatka, prvi put u povijesti. Vatreni su tako nadmašili brončanu generaciju 1998. godine, a proglašeni su i najčudesnijom pričom u povijesti Mundijala.

Spektakularnih trenutaka u Rusiji nije manjkalo, favoriti su padali kao muhe, a autsajderi vladali travnjacima. Tako je Messi s Argentinom pokošen u osmini finala kao i Ronaldov Portugal. Suprotno tome, Rusija je bila na korak od polufinala, a Kylian Mbappe i Eden Hazard pružili su predstavu za pamćenje.

Ipak, Hrvatska je zvijezda ovo SP-a, i to će vam reći svi. Pokosili su Dansku, Rusiju i Englesku te su došli do finala, u kojem bi situacija vjerojatno bila drugačija da su i sučeve odluke bile.

No, što je tu je, nema razloga za tugu, hrvatsko srebro sjaji zlatnim sjajem, a Vatreni su nas učinili ponosnima! Proživite još jednom sve čudesne trenutke Svjetskog prvenstva, koje je Fifa ukompilirala u jedan video.

Autorica: Željka Orešković


Komentari