(VIDEO) Potukli se navijači Dinama i Cibalije: Policija uletjela i jedva zaustavila makljažu

Dinamo je pobijedio Hajduk u finalu Kupa u Vinkovcima, a kao i svaki derbi, ovaj susret bio je visokog rizika, te je grad bio pod opsadom policije. Navijači su preplavili ulice, a nerede su spriječavali interventni policajci. Tijekom stizanja navijača na stadion policija nije zabilježila niti jedan incident.

Nakon utakmice finala hrvatskog Kupa u Vinkovcima, u kojoj je Dinamo slavio rezultatom 1:0 i uzeo duplu krunu, došlo je do sukoba navijača Dinama i Cibalije, na čijem su stadionu momčadi igrače derbi.

Premda njihova momčad nije igrala, Cibalijini navijači odlučili su se sukobiti s BBB-om. Navijači Dinama prolazili su pored kafića u kojem su se okupili Ultrasi, a onda je došlo do manje tučnjave i naguravanja.

Srećom, na licu mjesta našla se i policija, a iako malobrojnija uspjela je iskontrolirati situaciju. Razlog napada svakako bi moglo biti devastiranje tek obnovljenog stadiona Cibalije jer su i BBB-i i Torcidaši trgali stolce i bacali ih na teren.

Evo kako je sukob izgledao:

Tijekom utakmice su u dva navrata Torcidaši organizirali bakljadu, iako su temeljito pregledani na ulasku, a prilikom bakljade stradao je i jedan interventni policajac, nakon čega je došlo do sukoba između navijača i zaštitara i policije.

 

Komentari