(VIDEO) Pogledajte kako je Vrsaljko herojskom reakcijom spasio život Torresu

FOTO: Youtube

Da nije bilo brze reakcije Torres možda ne bi bio živ.

U nesretnom sudaru s protivničkim igračem Torres je pao na travnjak i udario glavom, na mjestu je pao i beživotno ležao na tlu. Vrsaljko nije dvojio ni trenutka, potrčao je brzinom munje i dok je cijeli stadion utihnuo, on je kleknuo kraj suigrača, izvadio mu jezik i tako mu, vjerojatno, spasio život.

Atleticov kapetan Gabi pomagao je Vrsaljku dok je spašavao Torresa, koji ga nesvjesno ugrizao za ruku. Da nije bilo ove herojske reakcije svojice nogometaša, Torres sada možda ne bi bio živ.


“Nevjerojatno je kako su Vrsaljko i Gabi reagirali u tom šokantnom trenutku. Šime je napravio sjajan posao”, kazao je iječnik Deportiva, koji je prvi od medicinske ekipe stigao do Torresa. I njihova reakcija zaista je nevjerojatna jer mnogi drugi ove scene nisu mogli ne gledati, a ni panici nisu uspjeli pobjeći. U ovakvim situacijama, brza reakcija je presudna jer vrlo lako može doći do gušenja.

“Vrsaljko mu je spasio život”, “Šime je igrač utakmice”, govorili su navijači Atletico Madrida, koji preplavljuju Twitter porukama zahvale herojskom dvojcu.

Torres zadržan u bolnici

Zahvaljujući Vrsaljku i Gabiju Torres je došao svijesti i u bolnici je komunicirao s liječnicima koji su ipak odlučili ostaviti na promatranju, piše 24 sata. Koliki je ovo šok bio za igrače, pokazuje i snimka Atleticovog braniča Josea Marie Gimeneza koji je i zaplakao.

 

Komentari