(VIDEO) Nogometni svijet strepi: Maradona završio u bolnici nakon maničnog divljanja u loži

Argentina je slavila s 2:1 protiv Nigerije i plasirala se na jedvite jade u osminu finala Svjetskog prvenstva. Utakmicu je vrlo emotivno proživio i legendarni Diego Maradona koji je imao eskapade u svečanoj loži.

Neki će reći da je Maradona potpuno poludio, golove je proslavio na vrlo neobičan, da je kažemo bizaran način. Urlao je, vadio je nešto nalik na tepih sa svojim likom i rasprostrao je to na tribini, potom je imao neke manične ispade gledajući u nebo, pokazivao je srednjaka.

Nakon što je ludilo završilo 57-godišnji Argentinac osjetio je slabost pa su ga na kraju iznijeli sa stadiona. Gledatelji su snimili kako ga tjelohranitelji iznose i odvlače u unutrašnjost lože.

Maradoni je na kraju pozlilo i prema napisima ESPN-a, prevezen je u bolnicu.

Slavni nogometaš se obratio štovateljima na Facebooku gdje ga prati gotovo devet milijuna obožavatelja, od kojih su se mnogi prepali da su možda zadnji put vidjeli idola živog:

“Želim svima poručiti da sam dobro i da nisam, niti sam bio, odveden u bolnicu. Na poluvremenu utakmice protiv Nigerije jako me bolio vrat i pao mi je tlak. Pregledao me doktor koji mi je preporučio da odem s utakmice, ali želio sam ostati jer smo riskirali sve. Kako sam mogao otići? Šaljem poljubac svima, hvala vam na potpori.”

Autor: 

 

 


Komentari