(VIDEO) NEZAPAMĆEN GOL: Ovo je bio Kramarićev najbolji potez u karijeri!

Foto: Instagram/Andrej Kramarić

Fenomenalan početak sezone za Andreja Kramarića u Bundesligi! Hrvatski napadač zabio je i u trećem kolu u nizu na otvaranju Bundeslige, ovog puta na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu. Kramarić je pogodio u 18. minuti kada je dobio loptu na 16 metara, ušao u šesnaesterac, slomio čuvara, pa prekrasno pogodio u suprotni kut za 1:0.

Gol pogledajte ovdje. Bio je to već šesti gol hrvatskog napadača ove sezone u Bundesligi, nakon tri Kölnu, pa dva Bayernu.

No, nažalost to nije ovog puta bilo dovoljno ni za bod jer je Eintracht u nastavku utakmice okrenuo na 2:1 golovima Kamade i Dosta. Uvjerljive pobjede ostvarile su obje Borussije. U Dortmundu je pao Freiburg 4:0 uz dva gola Haalanda te jedan Cana i Passlacka

Mönchengladbach je slavio kod Kölna 3:1 golovima Plee, Lainera i Stindla, dok je poraz domaćina ublažio Rexhbecaj. Borna Sosa igrao je do 56. minute u remiju Stuttgarta i Bayera. Schick je u 7. minuti zabio za apotekare, a bod domaćinu donosi Kalajdžić u 76. minuti.

Werder je golom Bittencourta s 1:0 pobijedio Arminiju. Na vrhu je Eintracht sa sedam bodova, a slijede ga sa po šest Borussia Dormtund, Augsburg, Hoffenheim i Werder.


Komentari