(VIDEO) Naježit ćete se: Dovršen i grafit posvećen 15-godišnjem Oskaru, kadetu Futsal Dinama, Boysi ga ispratili pjesmom

FOTO: Futsal Dinamo

U subotu na Trešnjevci, kod Osnovne škole kralja Tomislava, dovršen je mural posvećen Matiji Caparu Capiju, legendarnom i najuspješnijem malonogometnom igraču, treneru, hrvatskom reprezentativcu i virtuozu koji je uvijek isticao ljubav prema navijačima.

>>> (FOTO) Predivno i emotivno: Dovršen mural posvećen Capiju, heroju ulice i neprežaljenom malonogometnom virtuozu

Mural su napravili navijači Dinama s Trešnjevke, a nakon murala za Capija danas je kod Osnovne škole Matko Laginja, kako su i najavili iz Futsal Dinama, dovršen i onaj posvećen Oskaru Kadrnki, 15-godišnjem kadetu Futsal Dinama koji je s Matijom prije dva tjedna preminuo u teškoj prometnoj nesreći koja je šokirala cijelu Hrvatsku, klub Futsal Dinamo, njihove bližnje, suigrače i navijače.

Pjesmom i stihovima “Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem…” navijači Dinama ovjekovječili su uspomenu na dva heroja zagrebačkih ulica i terena – Matiju i Oskara.

Cijeli Zagreb i ostatak svijeta moći će se od Matije i Oskara oprostiti u utorak 19. lipnja u 18:00 sati na Šalati. Tamo ćete moći kupiti majice napravljene njima u spomen te tako pomoći njihovim obiteljima u ovim najtežim trenucima.


Komentari