(VIDEO) Malo je ostalo do Hrgovićevog meča karijere: Večeras pratite otvoreni trening s Anthonyjem Joshuom

Facebook

Filp Hrgović broji sitno – i mi uz njega. Naime, ostala su još samo četiri dana do velikog borilačkog spektakla u Saudijskoj Arabiji, a današnji dan je rezerviran za otvorene treninge glavnih zvijezdi.

Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua protekli su dana u Rijadu imali priliku porazgovarati s predstavnicima medija na službenoj zabavi koja je organizirana povodom njihovog dolaska glavni grad Sudijske Arabije, a danas novinari i fanovi mogu uživo pogledati u kakvoj su se to formi boksači pojavili u glavnom gradu Arabije.

Filipa Hrgovića nakon završnih priprema u Miamiju, u Rijadu čeka najveći meč karijere. ‘El Animala’ na priredbi naziva ‘Clash on the Dunes’ čeka bivši dvostruki izazivač za svjetsku titulu – Eric Molina.

U okršaj na saudijskim Dinama uloženo je 100 milijuna dolara. Osim velikog novca, na kocki je i karijera Anthonyja Joshue.

“Pokušat će mi oteti pojaseve. Učinit ću sve što je u mojoj moći da pobijedim. I uspjet ću, za moj narod”, kazao je Andy Ruiz Jr., svjetski prvak po WBA, IBF, WBO i IBO verziji.


Joshua je, kažu ljudi iz njegova tima, spremniji no ikad, jer bori se protiv čovjeka koji ga je te šokantne večeri u Madison Square Garedenu rušio četiri puta.

“Po meni je tu 50:50. Ruiz ima samopouzdanje i ima recept kako, a Joshua ima jednu packu i veliki izazov da to vrati na mjesto na kojem je i bilo”, rekao je stručni sukomentator RTL-a Željko Mavrović.

“Svi govore o Hrgoviću i ovaj meč vide kao pokazatelj toga gdje je on trenutačno. Ali ja želim vidjeti gdje sam ja trenutačno. Želim vidjeti mogu li i dalje ući u ring s tim momcima. Koristit ću svoje iskustvo. Ja sam veteran u ovome i iskoristit ću Filipove slabosti protiv njega”, rekao je Eric Molina za RTL.

Boksački spektakl Iz Saudijske Arabije moći ćete uživo pratiti na RTL-u od 17.45

*Hrgović starta na otprilike 55. minuti od početka videa.

Komentari

loading...
-->