(VIDEO) MAKLJAŽA NA ULICAMA TIRANE: Pripadnici BBB-a zajedno s Talijanima i Grcima u okršaju s albanskom policijom

Neredi u Tirani (Foto: Instagram)

Roma je pogotkom Zaniola pobijedila Feyenoord u Tirani u finalu Konferencijske lige te tako došla do svog prvog europskog trofeja. U povijest se upisao i trener ‘Vučice’ Jose Mourinho, koji je tako postao tek treći trener koji je osvojio tri različita europska natjecanja. Mourinhovi gladijatori su osvajanje trofeja proslavili na stadionu s brojnim navijačima.

Međutim, na tribinama nije baš bilo najmirnije, budući da su se nizozemski navijači potukli s domaćim, Albancima. Nažalost, do navijačkih sukoba je došlo i van stadiona, a pojavile su se informacije o raznim okršajima na ulicama albanskog glavnog grada.

Kao inicijatori istih spominju se članovi Romine navijačke grupe Fedayn, kojima su se pridružili i neki članovi grupe ‘Gate 13’, Panathinaikosove navijačke skupine, ali i određeni dio zagrebačkih Bad Blue Boysa.

Snimka njihovog okršaja s policijom proširila se društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Derbies & Rivalries (@derbiesrivalries)

Prema dostupnim informacijama, navodi se kako je 19 policajaca hospitalizirano, od čega su dvojica teško ozlijeđena. Za sada je uhićeno oko 60 navijača, ali nije precizirano kojoj navijačkoj skupini pripadaju.

Komentari