(VIDEO) Huk sa Sjevera uz legendarni hit: ‘I nikad nisan moga ti reći ‘ja volim te’ – a za Dinamo dao bih sve!’

Futsal Dinamo

U nedjelju 9. rujna, na jubilarnoj 5. Šalati, Dinamovo ime orilo se Zagrebom, a Šalata je gorjela. Više od tisuću navijača i navijačica gromoglasno je bodrilo Futsal Dinamo u utakmici protiv prijateljskog kluba – grčkog Panathinaikosa. Naši Plavi pobijedili su 4:3, no rezultat je te večeri bio najmanje bitan. Zabavili smo se, navijali, odali počast prerano preminula i prisjetili se koliko su dali za klub i koliko će zauvijek svakome tko je pratio Futsal Dinamo nedostajati.

>>> (VIDEO) Večer za pamćenje na zagrebačkoj Šalati: Predivna atmosfera uz spektakl u režiji Boysa i pobjedu Futsal Dinama

Igrači su ostavili srce na terenu, a navijači na tribini. Boysi su Šalatu “pretvorili” u jedan od najboljih navijačkih festivala u Europi. Spektakularna bakljada, koreografija u režiji Boysa koji su disali s Dinamom i za Dinamo. Uz to je Šalata lijepo ugostila i Gate 13, navijače Panathinaikosa.

Huk sa Sjevera vratio se na Šalatu i sve podsjetio na prošla vremena kada je Zagreb gorio i kada se orilo. No, ponovili smo to i u nedjelju, a jedna je snimka postala pravi hit na internetu, stoga smo je odlučili izdvojiti.

Naime, Bad Blue Boysi još su davno obradili bezvremenski hit Mladena Grdovića Za ljubav ja dao bih sve, uz izmjenu – Za Dinamo dao bih sve, a čini se da je sada postala zarazni pravi hit koji se ori na tribinama!

Od balade i uspavanke Boysi su “stvorili” zarazni hit koji se orio na tribinama. Poslušajte kako zvuči huk sa Sjevera uz legendarnu obradu:


Komentari