(VIDEO) Giboni predviđaju poraz Gaučosa

FOTO: Screenshot / YouTube

Pred gibona Kenta i njegovu obitelj stavljene su babuške s obilježjima Hrvatske i Argentine, no on nije imao dvojbe. Izabrao je hrvatsku babušku i iz nje se poslužio povrćem i voćem.

Dokazano je pritom da na njegov izbor ne utječe pozicija babuške. Naime, babuška s hrvatskim obilježjem ovaj je put bila na mjestu na kojem je u prethodnom prognoziranju pobjednika utakmice bila ona s nigerijskom zastavom.

Giboni su zavoljeli nazočnost babuški. Prva im se približila mala Fiona, a pratili su je roditelji Kulička i Kent. Fiona je proučila argentinsku babušku, no Kent je bio taj koji je odlučno prišao hrvatskoj babuški i iz nje krenuo vaditi hranu. Upravo to određuje pobjednika. Sličnu ofanzivu djelatnici Zoološkog vrta žele vidjeti u srazu Gaučosa i Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

„Kent je izvrsnost u prognoziranju pokazao na prošloj utakmici, a sada bismo voljeli da zacementira taj status. Hrvatskoj smo reprezentaciji odmah javili njegovu prognozu. Nadamo se da će ostvariti njegovo predviđanje“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Ženski dio obitelji gibona posebno srčano navija za Vatrene. Kulički i Fioni toliko se svidjela hrvatska babuška da su je odnijele u svoju vanjsku nastambu. Djelatnici Vrta pozdravili su njihovo zbližavanje uz želju da obitelj istom dresu bude naklonjena i na idućem prognoziranju – na Dan državnosti u ponedjeljak, 25. lipnja u 10 sati.


Komentari