(VIDEO) Dani Olmo pozvan u španjolsku reprezentaciju: Suigrači mu prigodno čestitali

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Već se hrvatska nogometna javnost pomirila s činjenicom kako Dani Olmo, Španjolac s hrvatskom putovnicom, a koji je afirmaciju stekao u Dinamu, neće igrati za hrvatsku reprezentaciju.

Nada je mogla postojati sve do trenutka kada će Olmo prvi put zaigrati za španjolsku A reprezentaciju.

Olmo je s mladom reprezentacijom na ljetošnjom Europskom prvenstvu osvojio zlato, dao i gol u finalu, a pravno još uvijek može zaigrati za Hrvatsku. Makar je ovih mjeseci igrao i za mlade Španjolce, čak i dao tri gola.

Uskoro bi i taj trenutak trebao nestati. Naime, španjolski izbornik Roberto Moreno pozvao je Olma za predstojeće akcije protiv Malte (Cadiz, 15. studenoga) i Rumunjske (Madrid, 18. studenoga).

Bio je Olmo na širem popisu A-vrste prošli mjesec, sad se sjajnim igrama za Dinamo izborio i za uži. Ako Olmo zaigra za Španjolsku, onda i pravno više ne može nastupiti za Hrvatsku.


Stručni stožer na čelu s trenerom Bjelicom i suigrači su nakon treninga svi zajedno čestitali Olmu na pozivu. Dinamo je tom prilikom objavio i video gdje mladi Španjolac prima čestitke suigrača. “Želim vas obavijestiti kako je naša momčad od danas bogatija za još jednog A reprezentativca. Riječ je o Daniju Olmu, čestitam Dani”, rekao je Bjelica pred okupljenim igračima.

Velika i važna vijest razveselila nas je danas – naš klub stvorio je A reprezentativca Španjolske! 🇪🇸 Čestitamo Dani! 💙 POGLEDAJ VIDEO ⬇️📺

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Freitag, 8. November 2019

Komentari

loading...