(VIDEO) ČAK JE I KOVAČU NAD GLAVOM BRDO UPITNIKA: ‘Nisam siguran da je ono bio jedanaesterac, ali…’

Facebook

Poznato je da će se u finalu njemačkoga nogometnog kupa ove sezone naći nogometaši minhenskog Bayerna i RB Leipziga. Nakon što je Leipzig dan ranije pobijedio HSV, momčad Nike Kovača u srijedu navečer je sa 3:2 na gostovanju porazila Werder.

Posebno je kaotično bilo pri rezultatu 2:2 u 79. minuti, kada je Bayernova ofenzivca Kingsleya Comana u kaznenom prostoru srušio Werderov branič Gebre Selassie. Glavni sudac utakmice Daniel Siebert morao se konzultirati s VAR-tehnologijom kako bi bio siguran u svoju odluku. A ona je glasila – jedanaesterac.

U redovima Werdera nisu mogli vjerovati da je arbitar utakmice to svirao…

“Taj penal je smiješan, bio je to prelagan kontakt. Zašto uopće imamo VAR? Oh, bože…”, čudio se Werderov napadač Max Kruse govoreći za ARD.

Ni za Niku Kovača Comanov pad nije bio posebno uvjerljiv.

“Bilo je tu malo dodira po leđima, morali ste to vidjeti, ali naravno da to nije penal koji morate svirati. Ipak, mislim da smo zaslužili finale jer smo imali bolje šanse od Bremena. Bila je to velika borba, što smo i očekivali, i na kraju nam je trebalo i malo sreće”, prenosi Goal izjavu bivšega hrvatskog izbornika.

Evo i press-konferencije nakon sinoćnjeg dvoboja.


Komentari