(VIDEO) BRUTALNE SCENE S UTAKMICE ZADRA! Policija s pendrecima mlatila navijače, razlog je nevjerojatan!

Screenshot Youtube

Susret 21. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar – Škrljevo koji je igran u Jazinama prekinut je nakon svega 11 sekundi utakmice zbog divljanja navijača Zadra.

Prekid je trajao pola sata nakon čega je susret nastavljen, a Zadar je slavio 86-75.

Zbog zauzetosti Višnjika u kojem će u nedjelju igrati hrvatski rukometaši protiv Srbije, susret između Zadra i Škrljeva odigran je u Jazinama.

Zadar se tako nakon 10 godina vratio u dvoranu u kojoj je ostvario svoje najveće uspjehe. Bio je Zadar gost Jazina i prošle godine, kada su u njima domaćin bile Jazine Arbanasi.

“Nadam se kako ćemo iskoristiti energiju Jazina kako bi igrali bolje,” kazao je trener Zadra Ante Nazor uoči utakmice.

Nažalost, ‘energija’ s tribina se pretvorila u nerede i divljanje navijača smještenih na tribini rezerviranoj za Tornado. Do prekida je došlo kada su navijači zasuli teren bijelim trakama, te zapalili nekoliko baklji. Došlo je i do tučnjave na tribini nakon čega je intervenirala policija i utakmica je prekinuta. Tribina je ispražnjena, a prekid je trajao skoro pola sata.

 

U nastavku susreta Zadar je pobijedio sa 86-75, a domaćine su do pobjede predvodili Domagoj Vuković sa 17 koševa, te Mislav Brzoja sa 16 koševa. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Marko Šarac i Karlo Uljarević sa po 21 košem.

Na ljestvici vode Cibona i Zadar sa po 17 pobjeda i četiri poraza, Split ima skor 13-8, a Cedevita 12-9.


Komentari