(VIDEO) Boysi uputili brutalan poziv na derbi: Pogledajte kako mobiliziraju na Sjever

Ivan Klindić

Uoči derbija koji će se odigrati u nedjelju, 18. veljače na Maksimiru, u zraku se već osjeti napetost.

Dok Dinamo uvodi visoke sigurnosne mjere, Torcida najavljuje masovni dolazak. Oglasili su se i Boysi, ogorčeni zbog sramotne odluke kluba osobe mlađe od 18 godina na navijačkoj tribini moraju biti u pratnji roditelja/zakonskog zastupnika, ili pak moraju imati pismenu suglasnost roditelja/zastupnika kako bi mogli uopće kupiti ulaznicu. Poručili su pritom da “neće ostati samo na riječima”.

Ekipe iz Novog Zagreba obilježili su na Valentinovo obljetnicu povratka imena “Dinamo” uz poziv na nedjeljni derbi, a zagrebački navijači u petak su izbacili i brutalan video kojim poručuju da je, bez svojih navijača Dinamo prepušten sam sebi.

“Nedjeljni derbi prva je domaća utakmica ove godine nakon dva mjeseca zimske pauze.

Nažalost, i najmanje našom krivnjom, draž i posebne emocije koje su derbiji nosili proteklih godina bili su drugačiji od onoga što bi derbi trebao predstavljati. Više smo se nekako bavili sami sobom i nekim drugim stvarima nego događanjima na terenu, a to je uvijek najteže za navijačku tribinu i na nju ostavlja i najveće posljedice.
Neki novi potezi klupske Uprave se “trude” da tako i ostane jer sve što se događa oko kluba i odluke koje su uperene protiv nas nemoguće je ignorirati.

Možda je u neku ruku ovaj derbi za nas i prekretnica jer dolazi u vrijeme kada smo ponovno pritisnuti uza zid i kada imamo priliku opet stati zajedno na tih 90 minuta jednog nedjeljnog popodneva i biti uz naš klub kao i mnogo puta prije”, priopćili su.

I zato – SVI NA SJEVER!


Komentari