Velimir Zajec opalio: ‘Ja bih navijao za Panathinaikos protiv Hajduka’

Velimir Zajec. (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Legenda Dinama Velimir Zajec iznenadio je izjavom oko skandala nakon izjave bivešg Vatrenog Roberta Jarnija.

Podsjetimo izjavio je za španjolske medije da će navijati za Real Betis protiv Dinama u Europi jer je tri godine bio igrač Betisa. Nakon toga reagirao je HNS i uručio mu otkaz na klupi izbornika mlade U-17 reprezentacije.

‘Klaun’

Jarnijeva izjava nije se svidjela Dinamovom napadaču Bruni Petkoviću koji ga je nazvao klaunom, a poručio je i da su svi klauni koji navijaju protiv hrvatskih klubova u Europi.

Bruno Petković sasuo u lice hrvatskom izborniku: ‘Poručujem mu da je klaun, slobodno to napišite’

Nakon svega Velimir Zajec, legenda Dinama i kandidat za predsjednika Modrih, izjavio je da bi navijao za grčki Panathinaikos kada bi igrao protiv Hajduka.

‘Ja ga shvaćam, malo se zaletio’

”Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio.

Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je”, rekao je Zajec u emisiji HRT-a Homo Sapiens.

 

 


Komentari