VELIKO SRCE DINAMOVIH NAVIJAČA: BBB pomažu ukrajinskim prijateljima, uključilo se i veleposlanstvo

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Bad Blue Boysi su i dalje uz ruskom invazijom pogođenu Ukrajinu. Poruke podrške i konkretne akcije dobile su novo poglavlje najavom donatorske večere koja će biti održana sredinom sljedećeg tjedna u Zagrebu, 27. travnja s početkom u 20 sati u prostorijama Matis Absolute Lounge centra na Trgu Stjepana Radića 3.

Cilj donatorske večere bit će prikupljanje novca za pomoć navijačima Dinama iz Kijeva koji ratuju protiv ruske invazije na njihovu zemlju.

‘Navijače Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva dugi niz godina veže prijateljstvo koje nas je u ovim teškim vremenima moralno obvezalo na pomoć ukrajinskom narodu. Sav prihod od te večeri bit će iskorišten za nastavak nabavke potrebne opreme našim navijačkim prijateljima koji brane svoju domovinu. S obzirom na ograničeni broj mjesta apeliramo da osigurate svoju ulaznicu što prije’, objavili su navijači zagrebačkih Plavih.

Prodaja na dva mjesta

Ulaznica za donatorsku večeru stajat će 500 kuna, a prodaja će se odvijati u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 i u lokalu na Radićevom trgu u kojem će biti održano prikupljanje novca. BBB su u svojoj objavi otkrili da je moguća i dostava ulaznica pozivom na broj 00385 99 7054 064.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bad Blue Boys (@badblueboysbbb)

Podrška ukrajinskog veleposlanstva

U ovu akciju uključilo se i ukrajinsko veleposlanstvo u Hrvatskoj. Bit će pokrovitelj donatorske večere, a na njoj će govoriti veleposlanik Vasilj Kirilič.

Najavljena je i prigodna tombola s prihodom za pomoć navijačima kijevskog Dinama.

Uvod u utakmicu na Maksimiru

Donatorska večera bit će održana dan prije nego će Dinamo na Maksimiru ugostiti svojeg imenjaka iz Kijeva, 28. travnja u 18 sati. Sav prihod od prodaje ulaznica s tog susreta bit će namijenjen za pomoć klubu iz glavnog ukrajinskog grada.

Kijevski Dinamo će u Zagrebu igrati na jednoj od postaja svoje turneje na kojoj nastupa u prijateljskim utakmicama humanitarnog karaktera.

Komentari