VELIKO POJAČANJE Srpski reprezentativac stigao u PPD Zagreb: ‘Učio sam od Lazarova’

Milan Milić (Foto: Guliver)

Novi desni vanjski rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb je reprezentativac Srbije Milan Milić, a ovaj 24-godišnjak potpisao je ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na period od tri godine.

“Moj prvi klub je bio Metaloplastika. Tamo sam proveo tri sezone, igrao u SEHA Gazprom ligi i bio drugi strijelac grupne faze natjecanja. Kasnije sam prešao u redove HBC Nantesa u kojemu sam proveo dvije sezone i u tom razdoblju osvojio nacionalni kup te sudjelovao na Final4 turniru EHF Lige prvaka. Sretan sam i ponosan na razdoblje koje sam proveo i u Metaloplastici i u Nantesu. Imao sam priliku učiti i raditi s veličinama poput Kire Lazarova i to je puno utjecalo na moj igrački i ljudski razvoj”, kazao je Milić za službenu stranicu kluba.

Srpski reprezentativac naglasio je da je učinio još jedan veliki korak u svojoj karijeri.

“Dolaskom u Zagreb smatram da sam napravio još jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Smatram da je ovakav klub, koji ima sjajne igrače i odličan trenerski kadar, pravo mjesto za mene gdje ću još više napredovati”, poručio je Milić.

Igrao na Svjetskom prvenstvu

Podsjetimo, Milan je boje Srbije branio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2019. godine, a ove će sezone sa svojom reprezentacijom nastupiti na Mediteranskim igrama u Alžiru koje su na rasporedu od 25. lipnja do 6. srpnja.

Komentari