VELIKI USPJEH DINAMOVIH JUNIORA: Srušili Real u Madridu i sad ih čeka veliko finale

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Lijepe vijesti stižu nam iz Madrida gdje je Dinamova mlada momčad nakon lutrije jedanesteraca srušila Real u polufinalu jakog međunarodnog turnira Al Abtal Cup.

U regularnom djelu utakmice rezultat je bio 3:3, a za zagrebačku momčad golove su upisali Ivan Laća, a dva gola dodao je Bartol Barišić, a s bijele točke pogađali su: Dominik Braun, Tomislav Duvnjak, Marko Novak-Stanko, Ivan Šaranić i Bartol Barišić.

S klupe je Modre vodio nekadašnji trener prve momčadi, Damir Krznar, koji smiruje euforiju prije finala: ‘Prije svega čestitke našim dečkima koji su se zaista junački borili. Istrčali su motivirani, natrčali su se i nadigrali Real koji je na terenu bio izuzetno dobar.’

Krznar smiruje euforiju

Zatim je nastavio: “Parirali smo im, bili smo mentalno jaki i praktički smo se dva puta vraćali iz minusa i stizali njihovo vodstvo. Žao mi je što kod 3:2 nismo zadržali tu našu prednost, iako sam bio uvjeren da će tako biti, ali to ne umanjuje nikako ovaj naš uspjeh.”

“Čeka nas još jedna teška utakmica u finalu protiv zaista vrlo dobrog Sportinga. Uspjeli smo ih malo pogledati, vidjeli smo prvo poluvrijeme, izuzetno su fizički jaka momčad. Težak posao je pred nama. Malo ćemo proslaviti, iako sam rekao igračima odmah nakon utakmice da bez obzira na to što je ovo Real, Dinamo ne slavi ulaske u finale”, rekao je trener Krznar.

Finale je na rasporedu u srijedu u 20 sati: “Bit će teško, dosta smo se potrošili, ali pokušat ćemo napraviti još jednu veliku stvar za Dinamo”, zaključio je Krznar.


Komentari