VELIKI ŠAMPION SE POVUKAO BIRANIM RIJEČIMA! ‘Čovječe, priuštili smo im show! Bila mi je čast i zadovoljstvo…’

foto: Fight site

Daniel Cormier je otišao sa stilom kao veliki gospodin, a u svojem pozdravu imao je samo birane i lijepe riječi za sve koji su prošli kroz njegov dugačak put u borilačkim sportovima.

“Hvala vam svima na svoj ljubavi i podršci. Ni je se dogodilo ono što sam htio, ali što je tu je. Čestitke Stipi Miočiću na fantastičnoj borbi. Bila mi je čast i zadovoljstvo s tobom na 50 minuta dijeliti Octagon. Čovječe, priuštili smo im show svakoga puta. A mom timu: voljet ću vas zauvijek, toliko ste se žrtvovali i nadam ste da ste ponosni na mene. Salini i djeci: Hvala vam što ste bili moja motivacija. Svim fanovima: Toliko vas volim. Gurali ste me do toga da pokušam i budem sjajan.”

Dani Whiteu i UFC-u: “Uživao sam u svakoj minuti. Hvala vam na ukazanoj prilici. Bila je ovo jedna vraški dobra vožnja, zar ne”, objavio je Cormier.

Podsjetimo kako je najavio umirovljenje nebitno o ishodu borbe a Cormier je bio UFC prvak u polu teškoj i teškoj kategoriji.

Stipe Miočić po završetku meča odmah je zvao oca, simpatičan otac: ‘Baš se isklesao pa sam se i ja iznenadio. Stipe voli i čvarke i punjene paprike’


Komentari