VELIKA POBJEDA HRVATSKE OTVARA PRILIKU ZA POVIJESNI USPJEH: Francuzi u očaju, ali našli su snage da se naklone kapetanu

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Liga nacija je natjecanje koje mnogi ne vole, a među njima je i izbornik Dalić. Ipak, konačna pobjeda nad Francuzima našoj ekipi dala je barem malo razloga da zavolimo Ligu nacija.

Jučerašnjom pobjedom zauzeli smo drugo mjesto sa 7 bodova, odmah iza Danske koja je na 9 bodova. Pobjeda nam je omogućila da se sada s Dancima borimo za plasman u final four Lige nacija.

Final four igraju četiri najbolje reprezentacije elitnih skupina. Pred nama su još dvije utakmice. Protiv Danske doma i Austrije u gostima gdje ćemo sigurno imati veliku podršku naših navijača.

S te dvije pobjede idemo u playoff. Pobjednik playoffa osigurat će sebi mjesto na Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj. Itekako veliki motiv. Završnica je na rasporedu za godinu dana.

Francuzi hvale Modrića

Ovisimo sami o svom uspjehu dok su Francuzi na rubu očaja jer su trenutno zadnji te im prijeti ispadanje u niži rang.

Iako su u velikom očaju, našli su snage da se naklone Luki Modriću, koji je sinoć svojom igrom ponovno oduševio cijeli svijet pa tako i protivnike.

‘Modrić je čista klasa. Sa svojih gotovo 37 godina, Luka Modrić još uvijek ima toliko utjecaja, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Hrvatski kapetan i dalje je bio sveprisutan od početka do kraja kako bi vodio vezni red, savršeno usmjeravajući ritam igre. Osim toga postigao je i jedini pogodak’, napisali su iz uglednog Le Figara.


Komentari