VELIKA NOVOST U NK RUDEŠ: Na klupu zagrebačkog kluba stiže bivši Hajdukovac!

NK Rudeš (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Zagrebački nogometni klub Rudeš nije uspio ostvariti svoj cilj ove sezone. Ulazak u 1. ligu HNL-a zasad ostaje neostvareni san, a kako bi im pomogao u tome, u klub stiže 42-godišnji stručnjak s bogatim igračkim iskustvom. Naime, dosadašnjeg trenera Ivicu Landeka nasljeđuje Mato Neretljak. Kao igrač ostao je veliki trag i Hajduku, Osijeki i Rijeci, te Južnoj Koreji, a nastupao je i za hrvatsku reprezentaciju. Također je trenirao bh. klubove NK Zvijezda, NK Metalleghe, HNK Orašje i NK GOŠK.

Kada se počeo baviti trenerskim poslom, Neretljak je dio svojeg puta gradio i kao pomoćnik u hrvatskoj U20 reprezentaciji, u stručnom stožeru predvođenom Ognjenom Vukojevićem. Sada ga čeka izazov u drugoligašu željnom povratka u prvoligaško društvo, što je prilikom objave novog trenera istaknuo i Rudešov direktor Stipe Čondrić.

“Jako sam sretan što mogu biti dio ove obitelji! Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Uvjeren sam da možemo opravdati ciljeve u narednoj sezoni i donijeti dosta radosti našim navijačima”, poručio je Neretljak.

Direktor kluba Stipe Čondrić povodom njegovog dolaska izjavio je:

“Drago nam je da Mato odabrao naš klub i postao dio našeg tima koji ima visoko postavljene ciljeve. Klub je dvije godine zaredom 2. na tablici 2. HNL i spremni smo napraviti velike stvari u sezoni 2022./2023. Zna se što NK Rudeš traži i ako budemo kao obitelj ostvariti ćemo naše ciljeve”.

Komentari