Velika čistka u jednom danu: Nakon Peteva, Dinamo napustio i Sammir

Čelnici Dinama otpravili najskupljeg nogometaša u klubu.

Prije pola godine Dinamo i pojedini mediji, predstavili su Sammira kao najveće pojačanje u proteklih par godina, a danas je čovjek sporazmuno raskinuo ugovor s klubom. Nakon što su odlučili prekinuti trenerski odnos s Ivajlom Petevom i angažirati Marija Cvitanovića za novog stratega, u istom su danu čelnici Dinama otpravili najskupljeg nogometaša u klubu.

Realno, ni Sammir ni Petev nisu zadovoljili i potez kluba nije šokantan već je očekivan i možda dolazi s blagim zakašnjenjem.

“GNK Dinamo i Sammir sporazumno su raskinuli suradnju i 30-godišnji Brazilac od četvrtka, 13. srpnja nije igrač modrog kluba. Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu Wuhan Zall FC. Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere”, poručili su iz kluba.

Bivši hrvatski reprezentativac u siječnju je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunningom nakon tri, relativno neuspješne, sezone i došao u Dinamo odrekavši se statusa jednog od najplaćenijih hrvatskih igrača. Sammir je u Dinamu trebao zaraditi dva milijuna eura u dvije sezone, ali “preživio” je tek malo manje od pola sezone.

No, Sammir se opet vraća u nogometni “El Dorado” i zaigrat će za kineskog drugoligaša Wuhan Zall FC. Sretno!

Komentari

Komentari

loading...