VELIKA AKCIJA Vatra progutala kuću mladog hrvatskog nogometaša, a klubovi su se ujedinili kako bi mu pomogli

Foto: Vesna Čavlović/Facebook

Ružna priča sa ipak sretnim završetkom odvila se u naselju Kozarice kod Novske.

Naime, kuća obitelji Čalović je u nekoliko minuta izgorila u požaru, a obitelj je u vrlo kratkom vremenskom periodu ostala bez svega. Materijalna šteta se još procjenjuje, no može se zaključiti da će biti ogromna. Uz kuću je izgorila i štala te prateće prostorije, radni strojevi, motokultivator, mlin, cirkulari i tri motorne pile.

Sreća u nesreći je ta da nitko nije nastradao, odnosno nitko od ukućana nije bio u kući. Najmlađi član ove obitelji je Antonio, 21-godišnjak koji već drugu godinu nastupa za lokalni NK Lipik 1925.

“Krenuli smo s prikupljanjem novca, sudjeluju svi u klubu, od uprave preko trenera do samih igrača. Iz pakračkog Hajduka su, također, ponudili pomoć te će sav prihod od subotnje prvenstvene utakmice, koja se igra u Pakracu donirati obitelji Čavlović”, započeo je direktor NK Lipika, Miroslav Butorac za MojPortal.

Antonio je nedavno napunio 21. rođendan, a direktor kluba ga je opisao kao smirenog i skromnog dečka.

“Izuzetno drag i pristojan mladić, posvećen treninzima, utakmicama i nogometu općenito. Pouzdan je i nenametljiv, a uz to uspješno studira fizioterapiju. Sretni smo što je među nama te baš zbog toga apeliram svima da se uključe u akciju prikupljanja jer je pred Antoniom i njegovoj obitelji težak period”, zaključio je Butorac.

Antonio je za vrijeme požara bio kod brata u Zagrebu, na praksi. Susjed ih je informirao o požaru, a oni su najbrže što su mogli stigli u Kozarice, ali ipak prekasno.

U pomoć se odmah možete uključiti i vi uplatom na račun:

Vesna Čavlović

IBAN : HR6823400093204968924

Opis plaćanja: Pomoć za požarom izgubljenu kuću.


Komentari