Večeras Hrvatska-Mađarska: Evo gdje sve možete gledati dvoboj ‘Vaternih’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Večeras Hrvatska nogometna reprezentacija igra kvalifikacijsku utakmicu sa Mađarskom na splitskom Poljudu. Utakmica počinje u 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV, što znači da ne trebate imati nikakve posebne pakete kako bi gledali utakmicu.

Emisija prije utakmice počinje u 20 sati, a također će biti omogućen i live stream koji možete gledati na gol.hr. Ovo je prvi put nakon 3 godine i utakmice s Italijom koja se odigrala pred praznim tribinama da će Hrvatska reprezentacija nastupati na Poljudu.

Čak je i spremna i posebna koreografija koja će uveličati utakmicu, a visoke mjere sigurnosti će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu. Izbornik Zlatko Dalić najavio je utakmicu i rekao kako želi pobjedu.

“Respektiramo Mađare, neće nas zavarati ta situacija u kojoj su ostali bez nekoliko igrača. Nećemo se puno zamarati Mađarima, ulazimo u utakmicu s respektom, ali znamo da sve ovisi o nama i našem pristupu. Znate koliko vjerujem ovim igračima. Moj posao je da sačuvam kuću i atmosferu i popravim svoju formu protiv Azerbajdžana, tamo nisam bio u formi, nisam reagirao na vrijeme kada su igrači pali. Nadam se boljem izdanju samog sebe”, izjavio je Dalić.

Izbornik je još prije rekao kako mu treba još 6 bodova kako bi osigurao Europsku smotru.


Moguća postava za utakmicu s Mađarskom:  Livaković; Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić; Brozović, Modrić; Rakitić, Vlašić, Perišić; Petković

 

Komentari

loading...