DINAMO – LUDOGOREC 4 : 2 Modri izborili play-off Lige prvaka! Zabijali Oršić, Drmić i Petković, gosti ostali s tri igrača manje

Dinamo - Ludogorec (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Dinamo Zagreb je u play-offu Lige prvaka nakon što je u bizarnoj utakmici 3. pretkola pobijedio Ludogorec rezultatom 4 – 2. Modri su već u ranoj fazi utakmice došli do vodstva, kada je Drmić iskoristio ubačaj Ristovskog te glavom pogodio mrežu Simona Sluge. Ludogorec je ubrzo ostao s igračem manje, nakon što je Yankov dobio drugi žuti karton.

Na 2 – 0 je povisio Mislav Oršić iz kaznenog udarca, a isti igrač je nakon solo akcije zabio za 3 – 0. Prije nego što se otišlo na predah, Despodov je volejom probio Livakovića za smanjenje rezultata na 3 – 1. Na početku drugog dijela, desetkovani gosti su ponovno zabili, a strijelac je opet bio Despodov, i to iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Perić. Ipak, da ne bude dodatne drame pobrinuo se Bruno Petković, koji je iz trećeg kaznenog udarca u utakmici zabio za konačnih 4 – 2.

Ludogorec je utakmicu završio s osam igrača u polju, budući da su u drugom dijelu isključeni i Rick te Karničnik. Sljedeći protivnik Modrima je norveški Bodo Glimt, koji je izbacio litavski Žalgiris.


Komentari