VATERPOLISTI SPREMNI ZA EURO! Tucak otkrio kakva atmosfera vlada uoči velikog natjeacnja

Wikipedia

Nakon dvodnevnog odmora, reprezentacija se 1. siječnja okuplja u Dubrovniku, gdje će igrati pripremni turnir na kojem, uz Hrvatsku, sudjeluju i repreznetacije Bazila, Crne Gore i Njemačke.

Vaterpolska reprezentacija završila je pripreme u Zagrebu. Posljednjih nekoliko dana Hrvatska je trenirala s reprezentacijom Mađarske, koju je u prijateljskoj utakmici pobijedila rezultatom 14:10. Nakon dvodnevnog odmora, reprezentacija se 1. siječnja okuplja u Dubrovniku, gdje će igrati pripremni turnir na kojem, uz Hrvatsku, sudjeluju i repreznetacije Bazila, Crne Gore i Njemačke.

Izbornik Ivica Tucak, zadovoljan odrađenim pripremama, izjavio je: ”Nakon Amerike, gdje smo napravili najveći dio posla, završili smo i drugi dio priprema. Ova tri dana u Zagrebu smo, nadam se, jako dobro iskoristili da neke stvari koje smo radili u Americi dovedemo do jednog višeg nivoa. Imalo smo odličnog sparing partnera u reprezentaciji Mađarske, fenomenalnoj momčadi iz vrha svjetskog vaterpola. Zaista, ovim dijelom priprema mogu biti itekako zadovoljan.

Nažalost, te ozljede koje nas prate su nekako poremetile mir u reprezenatciji, ali što je – tu je. Ostali smo bez dva izuzetno važna igrača koji su nam puno značili u igri. Idemo u Beograd s 13 igrača koji će biti najbolji u ovom trenutku za hrvatsku reprezentaciju!” – izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao: “Već 1. navečer okupljamo se u Dubrovniku. Slijedi završni dio priprema, turnir s reprezentacijama Crne Gore, Njemačke i Brazila. Nadam se da ćemo sve stvari koje možemo u tom kratkom periodu napraviti dovesti do još višeg nivoa te da ćemo Europsko prvenstvo dočekati spremni. Idemo s određenim ambicijama; želja je uvijek hrvatske reprezentacije pokušati ući u borbu za medalju. Bez obzira na silne probleme, mislim da imamo jednu dobru atmosferu. Ja sam umjereni optimist!”

Raspored utakmica na pripremnom turniru u Dubrovniku:

4. 1. 2016. / ponedjeljak

17:00 h Njemačka – Crna Gora

18:20 h Hrvatska – Brazil

5. 1. 2016. / utorak

11:00 h Crna Gora – Brazil

12:20 h Hrvatska – Njemačka

5. 1. 2016. / utorak

17:00 h Njemačka – Brazil

18:20 h Hrvatska – Crna Gora


Komentari