‘Vaša ljubav i vaše poštovanje zauvijek će mi ostati u sjećanju’ Vedran Ćorluka donio je veliku odluku

Foto: Kevin Barnes/CameraSport via Getty Images

Velika vijest stiže iz Rusije. Vedran Ćorluka, naš bivši reprezentativac, na kraju sezone napušta Lokomotiv iz Moske! Informaciju je pratiteljima podijelio na svojim društvenim mrežama, a još nije poznato što planira Čarli koji je u Moskvu došao 2012. godine iz Tottenhama.

“Draga crveno-zelena obitelji, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak morao je doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili i pokazali mi da je igranje za ovaj klub veliki privilegij”, napisao je Ćorluka i dodao:

“Vaša ljubav i vaše poštovanje zauvijek će mi ostati u sjećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove do kasno u noć. Želim zahvaliti meni dragim ljudima, trenerima, suigračima i onima s kojima surađujem i radim rame uz rame devet godina, zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav cijeli život, a Loko je zauvijek stekao svog pravog navijača. Sezona nije gotova, a mi ćemo je završiti što je bolje moguće.”

Misli li branič nastaviti karijeru ili se umiroviti još uvijek nije poznato.

Nedavno je objavljena informacija da su Vedran i Franka kupili novi luksuzni dom na zagrebačkom Britancu, tako da je povratak u Zagreb siguran, samo je pitanje hoće li se vratiti i na Maksimir. Vjerujemo da će Čarli ovu odluku donijeti sa svojom obitelji i što god odluči, neće pogriješiti.

Podsjećamo, Ćorluka je u karijeri igrao za Dinamo, Inter iz Zaprešića, Manchester City, Tottenham, Bayer Leverkusen i Lokomotiv. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 103 utakmice i oprostio se nakon osvojenog srebra u Rusiji.


Komentari