UZAVRELA ATMOSFERA U SINJU: Cibosi nadigrali Alkare, odlično otvorili prvenstvo

U utakmici 1. kola HT Premijer lige na gostovanju u Sinju, košarkaši KK Cibona, svladali su domaći Alkar rezultatom 54-85.

U redovima Cibone istaknuo se Amar Gegić (5sk, 3as) sa 16 poena, a pratili su ga kapetan Roko Prkačin (6sk) i Danko Branković (4sk) svaki sa po 12, dok su Mateo Drežnjak (2sk, 2as) i Ivan Majcunić (3as) dodali po 11.

Vladimir Jovanović, trener Cibone prokomentirao je pobjedu pa otkrio kako su znali da će ovo biti teško gostovanje. “Navijači su se pobrinuli za uzavrelu atmosferu po kojoj je Alkar i poznat”, rekao je pa dodao: “Mi smo individualno ipak kvalitetnija ekipa i sada nastavljamo dalje borbu na svim frontama, a Alkaru želim svu sreću u nastavku sezone”.

Marko Trninić, trener Alkara smatra kako su igrali u izvrsnoj atmosferi na domaćem terenu protiv ekipe koja je odlično odradila pripreme. “S obzirom na naše stanje i to da smo se kasno okupili nismo baš uigrani i to se vidjelo protiv Cibone koja je i jedan od favorita cijelog prvenstva. Zadovoljan sam angažmanom igrača i nadam se da ćemo sve bolje izgledati iz kola u kolo”, rekao je.

Iz redova Cibosa oglasio se Ivan Majcunić koji ističe kako je lijepo napokon igrati pred publikom i to u Sinju u kojemu je uvijek posebna atmosfera. “Bila je to za nas dobra utakmica i mislim da iz kola u kolo možemo biti sve bolji i da ćemo greške ispravljati na treninzima, sad se okrećemo dalje prvenstvu i ABA ligi”, zaključio je.


Komentari