UŽASNE VIJESTI! Zlatku Saračeviću pozlilo, hitno prevezen u bolnicu, sumnja se na srčani udar

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prava se drama odvila u Koprivnici. Zlatko Saračević žestoko je proslavio pobjedu vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, kako piše Jutarnji, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.

“Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo”, rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnja se na srčani udar. Sve je to zasad neslužbeno, to su samo pretpostavke s lica mjesta, čekaju nove vijesti, piše Jutarnji.

Uskoro opširnije…

Komentari