UŽASAN GUBITNIK: Murray nakon poraza na US Openu napao hrvatsku sutkinju (VIDEO)

US Open/Facebook

Aktualni olimpijski prvak poznat je po ispadima na terenu.

Tenisač Andy Murray, aktualni olimpijski prvak iz Rija, poznat je po tome što često zna “izgubiti živce” tijekom mečeva. Ovaj put napao je hrvatsku sutkinju zbog, po njemu, nepravednog i pristranog suđenja.

Na startu četvrtog seta Murray je imao break-loptu, ali u tom trenutku na terenu se oglasio čudan zvuk što se događalo i u prethodnim mečevima na US Openu. Naime, pokvario se uređaj za obradu zvuka, piše 24 sata.

‘Puno ti hvala!’

Hrvatska sutkinja Marija Čičak prekinula je poen i odlučila ga ponoviti što je odmah razljutilo Murraya. Kao što je to za njega i običaj, tenisač je ušao u raspravu s našom sutkinjom i zatražio dolazak supervizora turnira.

“Uopće nije bilo glasno. Isto se čulo i ranije na set loptu pa nisi reagirala. Nisi reagirala triput, a sad ponavljaš poen? Mijenjaš pravila”, rekao joj je Murray, kojeg je to toliko izbacilo iz takta da je nakon toga izgubio sedam gemova u nizu. Nakon poraza hrvatskoj sutkinji ironično je dobacio: “Puno ti hvala.”

Nakon izgubljenog meča Murray je optužio hrvatsku sutkinju da nije reagirala iako se misteriozni zvuk čuo nekoliko puta ranije tijekom meča.

“Murray je užasno naporan. Previše energije troši na prigovaranje“, komentirali su gledatelji.

Poznat po ispadima

Ovo nije prvi ovakav ispad poznatog tenisača. Murray je već poznat po svađama sa sucima, ali i sa svojim suigračima.


Komentari