Užas u popularnom Ledo sladoledu: Kupila ga u Konzumu. Nakon otvaranja šok (FOTO)

Konzum.hr

Iako popularna Konzumova Facebook stranica, pratiteljima ne dopušta objavljivanje fotografija na svojoj stranici, čini se kako građani ipak uspijevaju podijeliti svoje nezadovoljstvo proizvodima kupljenima u tome trgovačkom lancu.

Jedna građanka, javno je tako objavila niz fotografija najpopularnijeg Ledova sladoleda Snjeguljica, kojega je kako kaže kupila nakon cjelodnevne smjene.

”Ono kad ideš iz cjelodnevne smjene, sav strgan i umoran i ono što jedino želiš je pojesti sladoled svog djetinjstva. Kad ono tuga, jad i čemer. Sladoled je od jednom postao, sve samo ne sladoled. Datum isteka roka 9.siječanj 2018.godine”, napisala je ova građanka koja je sladoled kupila 18. travnja pa stoga u najmanju ruku zabrinjava da se proizvod kojemu je rok istekao prije nekoliko mjeseci još uvijek drži u hladnjaku.

Kako slika govori više od tisuću riječi, tako je najbolje pogledati šokantne fotografije koje je snimila nezadovoljna građanka te ubuduće svakako obratiti pažnju na ono što konzumiramo, i dakako kupujemo.


Komentari