Uvjerljiva pobjeda Vukova protiv Jazina

foto: KK Cibona / Ilustracija

U 14. kolu HT Premijer lige Vukovi su uvjerljivo pobijedili na domaćem terenu Jazine s visokih 119:76

” Kako smo se i rekli, odmah smo se okrenuli ovoj utakmici te energijom, dobrom igrom i agresivnošću htjeli smo izliječiti sve frustracije iz prošle utakmice. Drago mi je što su neki igrači s klupe iskoristili povjerenje pa smo mogli proširiti rotaciju koja nam je neophodna u svim susretima”, izjavio je nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

” Bitno je rasporediti povjerenje i minutažu na sve igrače i tako ići prema naprijed”, zaključio je Nazor.

U redovima domaće momčadi najbolji strijelci bili su Bilinovac sa 26 i Gilbert 23 poena, dok je goste predvodio Sarajlija sa 21 poenom.

” Znali smo da dolazimo kod protivnika koji je favorit u ovoj utakmici. Nadali smo se da ćemo pružiti veći otpor, u jednom  trenutku to i jesmo. Pukli smo sredinom druge četvrtine. Kvalitetniji protivnik je pobijedio. Iskusno su kažnjavali naše pogreške”, kazao je trener gostiju Luka Bujas nakon susreta.

Sljedeću utakmicu Cibona u 15.kolu HT Premijer lige gostuje u Splitu. Utakmica protiv KK Split na rasporedu je u petak, 2.veljače u 18 sati.

Cibona – Jazine Arbanasi  (32-23, 33-16, 28 – 24, 26-13)

CIBONA: Bilinovac 26, Uljarević 13, Ratkovica, Geramipoor 6, Žorić , Ćorić 20, Gilbert 23, Novačić 6, Bošnjak 9, Rozić 5, Tomas.

Jazine Arbanasi : Sarajlija 21, Barry 19, Lisica 2, Atelj, Bučaj, Ivanov, Zrnić 6, Šango, Fodor 4, Stanović, Kaštropil 10, Petani 14.


Komentari