UVIJEK VJERNI U FAN ZONI: ‘Pokušat ćemo pozitivnu energiju s Trga prenijeti na naše igrače’

FOTO: Hrvoje Topić

Zbog kazne UEFA-e naši dečki utakmicu moraju odigrati bez prisutnosti navijača.

Naši Vatreni možda će igrati pred praznim tribinama, ali u utakmici protiv Turske itekako će imati podršku nas navijača! Uoči prve kvalifikacijske utakmice za SP u Rusiji pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić te Ilija Perković najavili su da se na Trgu bana Jelačića priprema Fan zona gdje će građani moći zajednički pratiti Vatrene koji ovaj novi ciklus kvalifikacije otvaraju protiv reprezentacije Turske, prenosi Zagreb.hr.

Prazne tribine

Naime, ovo će biti neka vrsta podrške našim Vatrenima koji zbog kazne UEFA-e utakmicu moraju odigrati bez prisutnosti navijača. Uz izravni prijenos utakmice, navijači hrvatske reprezentacije, Zagrepčani i njihovi gosti moći će uživati u bogatom programu.

“Tribine će biti prazne i to je za nas navijače katastrofa, ali uz podršku naših prijatelja i sponzora uspjeli smo organizirati gledanje utakmice na Trgu bana Jelačića gdje i inače gledamo utakmice, ali kad igramo negdje daleko. Nažalost sad igramo u Zagrebu, ali moramo zbog poznatih okolnosti gledati utakmicu na Trgu. Pozivam sve navijače, članove Kluba navijača Uvijek vjerni, da dođu na Trg i podrže naše igrače navijanjem jer, kao što su i sami igrači rekli, ta utakmica nam je jako bitna”, rekao je Ilija Perković iz Kluba navijača “Uvijek vjerni”.


Svirka i dobra hrana

Za sve navijače pripremljen je bogati kulturno zabavni program prije i poslije utakmice. Svirat će grupe Vatra i Sinovi ravnice, a zahvaljujući sponzorima navijačima će se dijeliti kobasice, a pivo će moći kupiti po popularnim cijenama.

“Znamo da je za svaki sportski uspjeh potrebna jedna simbioza i velika želja, ne samo onih koji trče na travnjaku, nego i svih onih koji navijaju za reprezentaciju. Tako se rodila ideja da Grad Zagreb, sa Udrugom Uvijek vjerni, organizira skupno gledanje i navijanje na glavnom zagrebačkom trgu. Tu pozitivnu energiju koju ćemo stvoriti na Trgu pokušat ćemo prenijeti na naše igrače koji će se na maksimirskom travnjaku boriti za pobjedu”, rekao je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog Ureda za obrazovanje kulturu i sport.

Komentari