Uvijek s ‘elitom’: Ova fotografija pokazuje s kim se to Zdravko Mamić druži u Hercegovini

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Posebni gosti na tradicionalnoj Plavoj noći NK Široki Brijeg bili su bivši izvršni direktor Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić i čelni čovjek BIH HDZ-a Dragan Čović, a kako javlja portal Hercegovina.info pridružio im se i širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević koji se zahvalio navedenom dvojcu za sve što čine kako bi se razvijao sport na tim prostorima.

”Hvala Bogu da u Širokom Brijegu i u hrvatskom narodu ima ljudi koji znaju što je sport i njegove vrijednosti. Među nama je večeras osoba koja je davno prepoznala kako se vodi nogometni klub i ja bih želio posebno pozdraviti našega gospodina Zdravka Mamića”, rekao je Kraljević.

Nakon tih njegovih riječi prisutni su uputili pljesak Mamiću, a onda je gradonačelnik preciznije objasnio o kakvim se to zaslugama radi.

”Zbog njegovih zasluga za razvoj sporta i nogometa, mi smo u Širokom Brijegu ima nekoliko godina dali službeno priznanje Zdravku Mamiću i danas stojim iza toga priznanja da je ono u pravim rukama i na pravom mjestu. Želim Zdravku Mamića puno uspjeha u njegovom životu i radu”, nastavio je svoje izlaganje Miro Kraljević, a navedeni medij ujedno je sve i ovjekovječio.


Komentari