Utakmica s PAOK-om zabrinula Zagrepčane: ‘Vojsku na ulice’

Na fotografiji: BBB. (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Dinamo je saznao svog protivnika u osmini finala Konferencijske lige. Hrvatski prvak svoj put prema četvrtfinalu tražit će protiv neugodnog protivnika, PAOK-a.

To znači da se Modri vraćaju u Grčku, nakon što su početkom sezone tamo igrali protiv AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Grčki je predstavnik tada bio uspješniji, a nadamo se da će ovoga puta hrvatski prvak biti bolji.

Prva će se utakmica igrati 7. ožujka u Zagrebu. Čim je završio ždrijeb u mnogima se pojavio strah od napetosti i mogućih problema jer se još pamte neredi u Ateni prije nego je Dinamo trebao igrati protiv AEK-a proteklog ljeta u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

U našoj anketi čitatelje smo pitali Što očekujete od nadolazećih utakmica Dinama i PAOK-a?

 

Strah od nereda

Obzirom na nerede u Ateni mnogi se pribojavaju takvih sličnih scenarija. Brojni Zagrepčani još pamte veliki incident iz 2010. kada je autobus s navijačima PAOK-a koji su stigli na gostovanje u Zagreb napala skupina maskiranih navijača Dinama. Ubacili su baklje u autobus, a na kraju je nekoliko grčkih navijača ozlijeđeno.

“Prvo očekujem da naša policija napravi posao i da izvrši detaljni pregled svakog navijača, mada mislim da im se ne bi trebalo dozvoliti dolazak u Zagreb. Tu će se sigurno infiltrirati i grobari iz Partizana da rade s*anje”, “Pobjedu i s*anja po Zagrebu i Solunu”, “Vojsku na ulice”,

“Očekujem da se beogradska braća od Gate 4 pojave u Zagrebu napokon”, “Evo prilike za “navijače” da se iskažu na domaćem terenu. Ne moraju plaćati put, a majke neće morati plakati i moliti za svoju nestašnu dječicu”, bili su neki od komentara o mogućim neredima i problemima.

Navijači u panici skakali iz zapaljenog autobusa: Zagrebački napad izvela je maskirana skupina huligana

Uvjereni u pobjedu

Velik broj navijača je optimističan.

“Idemo dalje, a šta drugo. Samo naprijed Dinamo”, “Nema tu puno rasprave, idemo dalje”, “Nažalost ne prolazimo zbog sudaca koji će pogurati Grke, a zna se zašto”,

“Sretna okolnost ove utakmice je što se prva igra u Zagrebu.Odigramo dobru tekmu i s dobrim rezultatom putujemo u Grčku. U uzvratu, ako vidiš da suci muljaju , parkiraš autobus u šesnaesterac i čekaš greške za kontru jer PAOK lovi rezultat. Stari dobri talijanski “catanachio” ili po naški bunker sa brzom kontrom”, pisali su u komentarima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentari