USPJEŠAN VIKEND ZA SENIORE: Pobjeda Jaskanaca

Naredni nogometni vikend uspješan je bio za seniore Jaske i Vinogradara koji su u ovom kolu ostvarili dobre rezultate

Jaskanci su s lakoćom pobijedili ekipu Tigar iz Rakitja, te tako ostvarivši najuvjerljiviju pobjedu sezone kojom su vratili nadu u lig aški spas. U nastavku dvoboja Jaska je rutinski držala kontrolu nad utakmicom koja je završila rezultatom 6:1 za domaćine. Prvo ime utakmice bio je trostruki strijelac Krunoslav Novosel, koji je još jednom potvrdio klasu i epitet najvećeg pojačanja ovog proljeća. Dojmljivo je ponovno odigrao kapetan Mislav Bradvić zaključivši golijadu na Centrali, a isti je s devet pogodaka prvi ligaški strijelac Jaske. Odličan je bio i Josip Cuković, čija forma konstantno raste. Uz nadu, ostaje još puno posla za klub s Centrale u preostala četiri kola.

Vinogradar je na krilima Štuleca i Gavarića došao do nove pobjede, te ga tri kola prije kraja dijele do titule prvaka Međužupanijske lige. U utakmici 27. kola momci iz Mladine svladali su goste iz Grada na četiri rijeke, momčad Karlovca 1919, rezultatom 4:1.

Gosti su u 15. minuti mogli i povesti no lijepom intervencijom se istaknuo Josip Braje sačuvavši svoju mrežu netaknutom. Nakon vodstva domaćina pet minuta kasnije gosti su preko Bilavčića poravnali rezultat, nakon čega je krenula opsada prema gostujućem vrataru koji je još tri puta bio primoran vaditi loptu iz svoje mreže.


Komentari