USKORO U PRODAJI: Dinamo objavio cijene karata za Ligu prvaka, najjeftiniji je sjever za 200 kuna

Facebook

Paketi ulaznica počinju se prodavati već 7. rujna na Dinamovom Ticket pointu u Maksimiru.

Maksimirski klub objavio je koliko bi trebale iznositi cijene ulaznica za utakmice Lige prvaka. Klub Dinamo nudi pakete ulaznica, a najjeftiniji je paket, kao i inače, za sjevernu tribinu. On iznosi 500 kuna. Paket za Istok iznosi 650 kuna, a za Zapad dolje 800 kuna. Članovi kluba imaju dodatnih 20 posto popusta.

Najskuplji je zapad

Što se tiče pojedinačnih ulaznica, najjeftinija je ona za Sjever (200 kuna). Ako želite na Istok platit ćete 250 kuna, a Zapad dolje je 300 kuna.

Paketi se počinju prodavati od 7. rujna od 10:00 do 19:00 sati na Dinamovom Ticket pointu u Maksimiru, a prodaja pojedinačnih ulaznica kreće na istom mjestu tek 24. rujna. Prodaja ulaznica i paketa bit će personalizirana što znači da će svaku navijač prilikom kupovine morati predočiti važeći osobni dokument – osobnu iskaznicu ili putovnicu, dok će za dijete biti potrebno pokazati rodni list, putovnicu ili zdravstvenu iskaznicu, piše 24 sata.

Kao i prošle godine

Vlasnici godišnjih ulaznica moći će na sve tri domaće utakmice Lige prvaka, kao i na sve tri utakmice Dinamovih juniora na Hitrecu. I Dinamovi juniori igraju Ligu prvaka, a ove sezone snage će odmjeriti sa Juventusom, Sevillom i Lyonom. Cijena ulaznica za utakmice mlade momčadi iznosi 50 kuna.


Komentari