Uskoro počinje Malonogometni turnir Dugave Cup 2017.

FOTO: Dsr Dugave

Sljedeći vikend održat će se najsadržajnija Šalata do sada.

Od 25. do 27. kolovoza, na igralištu OŠ Dugave održat će se Malonogometni turnir Dugave Cup 2017. koji se igra u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. MNT Dugave bit će peti turnir natjecanja, nakon kojeg će se znati osam najboljih ekipa koje će 31. kolovoza i 1. rujna odigrati veliku završnicu na Šalati.

Nagradni fond turnira iznosi 15 tisuća kuna, a turnir će biti i humanitarnog karaktera u čast prerano preminulog Damira Marijana – Mirče.

Ovo je peta godišnjica turnira, od ove godine imamo i veteranski turnir, a sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na broj telefona 098/669-433. Svi posjetitelji će osim odličnog malog nogometa moći uživati u odličnoj klopi, hladnoj cugi i dobroj muzici, a za najmlađe je priređen i lunapark‘, rekao je Miroslav Matišić, jedan od organizatora turnira.

Povodom turnira u svojem kvartu, navijači Dinama iz Dugava obnovili su najveći Dinamov grafit u gradu.

FOTO: Dsr Dugave
FOTO: Dsr Dugave

Završnica na Šalati kreće u četvrtak, 31. kolovoza, utakmicama četvrtfinala i polufinala završnice Trofeja Dinamo, a sve će kulminirati u petak, 1. rujna, kada će se odigrati čak četiri utakmice – utakmica za 3. mjesto i finale na Trofeju Dinamo, utakmica najvećih mladih talenata Grada Zagreba na kojoj će biti predstavljeno veliko iznenađenje i, na kraju, utakmica između Futsal Dinama i Franjinih legendi na kojoj će sudjelovati bivši igrači NK Dinama i NK Zagreba, a čiji će konačni popis biti objavljen sljedeći tjedan. Zabavni program i muziku na Šalati će puštati zagrebački reper Nered i DJ Phet Phillie.

Nagrade za najboljeg igrača, strijelca i golmana Trofeja Dinamo dobili su ime prema pokojnim Dinamovim legendama – Josipu Kužeu (najbolji igrač), Dražanu Jerkoviću (najbolji strijelac) i Ivanu Turini (najbolji golman).


Komentari