UPRAVA JE NAPRAVILA TRANSFER: Dinamo demantira Mamića

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Dinamova uprava očitovala se oko kupovine Petra Bočkaja iz Osijeka, a transfer je podigao pravu buru u javnosti, da bi ulje na vatru nadolio Zdravko Mamić svojom izjavom o kupovini Bočkaja.

No iz Večernjeg lista, odakle su uputili upit u Dinamo glede transfera Bočkaja, a odgovor koji su dobili suprotan je od tvrdnje koju je iznio Mamić.

Podsjetimo, na okupljanju povodom Badnjaka, Maminjo je u svom nastupu progovorio o kupovini, sada novog igrača Dinama riječima; “Ja sam kupio Bočkaja”!

Uprava je napravila transfer

“Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo. Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava, te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navode iz vašeg upita o Mamićevoj povezanosti”,  odgovor je bio iz Dinama za VL, a onda su se osvrnuli na medije:

“Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u Osijek kao dio transferne odštete. Uprava Dinama nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače”, napisali su iz Dinama Večernjem listu.

Što nakon proturječnih izjava zaključiti o transferu Bočkaja u Dinamo ostaje nam se za zapitati, no jedino je sigurno kako su Plavi dobili lijepo pojačanje za proljetni dio prvenstva.

Komentari