UOČI PORTUGALA Dalić još ne zna s kojim će igračima raspolagati, čekaju se novi nalazi

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon poraza 2:1 u Švedskoj hrvatska nogometna reprezentacija odmah je otputovala u Split, gdje je u utorak u 20.45 čeka susret zadnjeg, šestog kola Lige nacija protiv Portugala, a već danas u 15.30 hrvatski nogometaši imaju trening u Omišu, izvijestio je HRT.

Vatreni su trenutačno u nešto boljoj poziciji od Švedske u pokušaju da se spase od ispadanja iz eltitnog razreda Lige nacija, no o tome tko će biti treći, a tko zadnji u skupini odlučivat će izravno rezultati zadnjeg kola, odnosno tko će bolje proći, Hrvatska protiv europskog prvaka Portugala ili Šveđani protiv svjetskog prvaka i pobjednika skupine Francuske. Izjednačeni smo sa Šveđanima po međusobnom omjeru (u Maksimiru je bilo 2:1 za Hrvatsku), a imamo  i posve jednaku gol-razliku (-6), ali Hrvatska ima  više postignutih golova, pa ako na kraju  udemo imali jednak broj bodova kao i Šveđani ostavit ćemo ih na posljednjoj poziciji.

Izbornik Zlatko Dalić još ne zna s kojim će igračima raspolagati, jer čekaju se novi testovi na koronavirus. Za Švedsku je zbog pozitivnih rezultata ostao bez Domagoja Vide i Marcela Brozovića., a od ranije su mu nedostajali Andrej Kramarić i Dejan Lovren.

U Splitu će hrvatski nogometaši obaviti još jedno testiranje, a nakon rezultata Dalić će moći krojiti taktiku za Portugal.


Komentari