Uoči dvoboja s GRK Varaždinom pogledajte brojke PPD Zagreba nakon pet odigranih kola

FOTO: rk-zagreb.hr

Hrvatski rukometni prvaci u srijedu 2. svibnja ugostit će ekipu GRK Varaždina 1930. Dvoboj je to 4. kola Lige za prvakarukometnog prvenstva Hrvatske, koji je u originalnom terminu bio odgođen zbog nastupa PPD Zagreba na Final Four turniru SEHA Gazprom lige u Skoplju.

Susret je na rasporedu u 19.00 sati u sportskoj dvorani Kutija šibica, a ulaz je slobodan.

Pet od pet uz gol razliku +51!

Rukometaši PPD Zagreba u dosadašnjem su dijelu prvenstva odigrali pet susreta u kojima su zabilježili isto toliko pobjeda.

Dva slavlja protiv Poreča!

prvom kolu bili su bolji od ekipe Poreča na svom terenu rezultatom 26:22, a u nedjelju 29. travnja u sklopu 06. kola još su jednom nadvisili istu momčad, ovoga puta u sportskoj dvorani Veli Jože u Poreču i to rezultatom 30:23.

Na otvaranju prvenstva protiv Poreča najbolji u redovima PPD Zagreba bili su Domagoj Pavlović i Zlatko Horvat s po pet pogodaka, dok su Petar Medić i Valentino Ravnić zabili po gol manje. Po tri su gola dali Igor Vori i Josip ValčićArian Jović koji je branio tijekom čitavog susreta imao je šest obrana.

Točno mjesec i šest dana kasnije u drugom ovosezonskom dvoboju PPD Zagreba i Poreča istaknuli su se kapetan Zlatko Horvat sa sedam pogodaka, dok je pet postigao Damir BičanićUrh Kastelic imao je sedam, a Arian Jović jednu obranu.

Uvjerljivo slavlje protiv Dubrave u gradskom derbiju!

U susretu drugog kola Lavovi su bili bolji od Dubrave. Gradski derbi otišao je na stranu momčadi s Trešnjevke i to rezultatom 42:24.

Najbolji u redovima PPD Zagreba bili su kapetan Zlatko Horvat s osam pogodaka, dok su Valentino Ravnić i Domagoj Pavlović postigli svaki po pet golova. Urh Kastelic imao je 13, a Arian Jović tri obrane.

Očekivana pobjeda protiv Spačve uz odlične vratarske role!

Treće kolo donosi nam domaću pobjedu nad ekipom Spačve iz Vinkovaca rezultatom 39:24, dok smo u utakmici 05. kolaslavili na vrućem gostovanju u Našicama gdje smo svladali Nexe rezultatom 30:23.

U dvoboju sa Spačvom najviše su se istaknuli Josip Božić Pavletić i Damir Bičanić s po šest pogodaka, dok su Urh Kastelic i Arian Jović imali svaki po osam obrana.

Slavlje u Našicama za mirniji nastavak prvenstva!

Peto kolo donijelo je i najveći derbi hrvatskog rukometa. U utorak 24. travnja gostovali su Lavovi Našicama gdje su s uvjerljivih 30:23 svladali momčad Nexea.

S 12 obrana i jednim golom sjajan je bio vratar Urh Kastelic, kapetan Zlatko Horvat postigao je šest pogodaka, Damir Bičanićpogodak manje, a Luka Mrakovčić i Domagoj Pavlović dodali su svaki po četiri.

Statistika nakon pet odigranih utakmica!

Ukoliko se malo pozabavimo brojkama to izgleda ovako:

Zlatko Horvat – 5 utakmica / 29 golova

Damir Bičanić – 4 utakmice / 17 golova

Domagoj Pavlović – 5 utakmica / 17 golova

Valentino Ravnić – 5 utakmica / 17 golova

Božić – Pavletić – 5 utakmica / 16 golova

Josip Valčić – 5 utakmica / 11 golova

Luka Mrakovčić – 5 utakmica / 10 golova

Petar Medić – 5 utakmica / 10 golova

Igor Vori – 5 utakmica / 9 golova

Tin Kontrec – 5 utakmica / 9 golova

Dobrivoje Marković – 5 utakmica / 9 golova

Leon Šušnja – 5 utakmica / 8 golova

David Miklavčić – 4 utakmice / 5 golova

Urh Kastelic – 4 utakmice / 40 obrana

Arian Jović – 4 utakmice / 18 obrana


Komentari