UN for volleyBALL /FUNBALL -EU projekt zagrebačkog odbojkaškog saveza

Press

U prostorijama Sportskog saveza Grada Zagreba u utorak, 27. veljače 2018. godine, održan je prvi, tzv. kick-off sastanak vezan uz početak provedbe programa sufinanciranog od strane Europske komisije, kroz program Erasmus + Sport, pod nazivom “New training Program: „Building solid and healthy FUNdamentals for volleyBALL in early age (6-9) group””.

U projektu sudjeluju Zagrebački odbojkaški savez kao voditelj projekta te njegovi partneri: Kineziološki fakultet u Zagrebu, HAOK Mladost, OD Šempeter (SLO), Scuola di pallavolo Anderlini (ITA), VK Ekonom SPU Nitra (SVK) i Avignon Volley Ball (FRA).

Cilj projekta je, nakon istraživačkog djela u kojem će se  utvrditi postojeće stanje u radu s djecom te dobi te programi koji postoje u tom području, napraviti kvalitetan novi program rada za djevojčice i dječake te dobi, a na kraju i T2T (train the trainer) priručnik koji će biti preveden na sve partnerske jezike i engleski jezik, i time biti dostupan širokoj javnosti za uporabu.

Vjerujemo da će ovaj projekt u budućnosti biti koristan za sve odbojkaške trenere djece ove dobi, i da će s obzirom na svoj istraživački dio uvelike utjecati na razvoj kvalitetnih sportaša, ali prije svega, da će omogućiti djeci da kroz rad primjeren toj dobi zavole odbojkaški sport i jednog dana ostvare u njemu vrhunske rezultate.

Sve vijesti i važne informacije o projektu (radni materijal, multimedijski sadržaji, fotografije, izvještaji Multiplier Sport Eventsa) bit će objavljeni na službenim stranicama projekta i na web stranici projekta: Funball – FUN za odbojku


Komentari