ULAZI U POVIJEST! Emotivna Sandra Perković podijelila velike vijesti: ‘Dubrava do Tokija’

Foto: Instagram

Atletičarka Sandra Perković i strijelac Josip Glasnović bit će nositelji hrvatske zastave na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju 23. srpnja. Članovi Vijeća na taj su način pozdravili i odluku Međunarodnog olimpijskog odbora da, sukladno zauzimanju za ravnopravnost spolova u sportu, stjegonoše u takvim prigodama budu po jedan sportaš i sportašica.

Sandra Perković bit će tako prva hrvatska sportašica koja će nositi zastavu na svečanom otvaranju. Do sada su zastavu nosili Goran Ivanišević, Perica Bukić, Zoran Primorac,  Dubravko Šimenc, Ivano Balić, Venio Losert i Josip Pavić.

O svemu se na društvenim mrežama oglasila i Sandra. Na novosti je reagirala emotivno.

“Onaj osjećaj kada shvatiš da si izabran za stjegonošu na Olimpijskim igrama u Tokiju! Preko zlata u Londonu i Rio de Janeiru moje srce kuca još jače”, započela je na Instagramu.

“Izuzetno sam sretna i ponosna što ću uz zlatnog susjeda Josipa Glasnovića postati prva žena koja je na Ljetnim olimpijskim igrama nosila zastavu za Hrvatsku !! Idemo Dubrava! Idemo Hrvatska!”, poručila je proslavljena sportašica.

Komentari su se odmah počeli nizati, a podršku sandri iskazale su i brojne slavne ličnosti, među kojima su i Bojana Gregorić Vejzović, Ljupka Gojić Mikić, Ana Gruica, braća Sinković. Goran Višnjić…

“Dubrava do Tokija”, komentirali su joj fanovi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari