UBOJICA DJEČJEG LICA Udarna igla hrvatske reprezentacije poručuje: ‘S djevojkom sam, bit će vremena za fešte!’

Foto: Instagram/Andrej Kramarić

Pisali smo kroz vikend dosta o Andreju Kramariću. Mreže njegovih suparnika u dresu Hoffenheima trese već jako dugo, a ovaj će mu petak ostati zlatnim slovima upisan u životopisu. Postao je najbolji strijelac kluba u povijesti sa 47 postignutih zgoditaka. Prestigao je tako nekadašnjeg BiH-reprezentativca Sejada Salihovića.

Kako je rekao u razgovoru za 24 sata, neće odmah to i službeno proslaviti. Namjera mu je nakon sljedeće domaće utakmice odvesti momčad na zakusku.

“Ne idemo na feštu ovaj vikend, ali idemo za dva tjedna. Nakon utakmice protiv Herthe cijelu momčad vodim u Frankfurt. Tamo su odlični restorani pa idemo proslaviti moj rekord. Moram ih dobro počastiti. I trener Julian Nagelsmann mogao bi s nama. Bit će to lijepa večer, pravi team building”, kaže Kramarić.

Neki mu spočitavaju to što je upravo taj rekordni, 47. pogodak u dresu Hofenheima zabio na način da je loptu koja je već išla u gol samo “bocnuo” prije crte kako bi se on upisao u strijelce, a ne alžirski mu kolega Ishak Belfodil. Da je gol bio Belfodilov, bio bi mu to hat-trick, i to prvi u karijeri. Tada bi naš “Krama” još neko vrijeme bio izjednačen sa Salihovićem.

“Dirao sam loptu, gol je moj, a i Belfodil je trebalo loptu gurnuti ranije”, reći će.

Budući da su danas, u nedjelju slobodni od aktivnosti, Kramarić će opet na izlet sa svojom djevojkom.

“Imamo slobodnu nedjelju pa sam upravo s djevojkom na putu za zračnu luku. Idemo u Amsterdam, provesti turističku nedjelju, pa se vraćamo. Često ona i ja odemo negdje kad imam slobodnog vremena. Nedavno smo bili u Milanu, prije toga u Barceloni i Madridu te u još nekim gradovima”, kaže hrvatski reprezentativni napadač.


Komentari