U ZADNJI TREN SPRIJEČENA KATASTROFA?! Mamić najavio dramatičnu ‘pressicu’ pa ju naprasno otkazao – ZAŠTO?!

Foto: Ante Cizmic/ CROPIX

Potvrđena druga optužnica, uskoro bi mogla i treća, a još malo do izricanja pravomoćnosti za prvu, izdana nova tjeralica, Dinamo pod opsadom mafije, dramatičan ulazak brata Zorana nazad u Dinamo, strah od izručenja Hrvatskoj… Svašta se ovih dana izdogađalo bivšem čelniku Dinama, a danas najpoznatijem hrvatskom bjeguncu, Zdravku Mamiću koji se sklonio od hrvatske vlasti koja ga progoni već godinu dana.

Valjda ponukan svim navedenim “nemilim” zbivanjima Mamić je odlučio sazvati medijsku konferenciju za ponedjeljak 10. lipnja u podne u svojoj rezidenciji u Međugorje. Nema koga pritom nije pozvao, od hrvatskih, do BiH medija da mu se pridruže u Villi Regini kako bi im priopćio nove informacije vjerojatno vezane uz gore navedene probleme koji ga more ovih dana.

Kao i na gotovo svakoj medijskoj konferenciji koju je Mamić održavao posljednje vrijeme, moglo se očekvati ponešto drame i cirkusa, ali da je stvar očito vrlo ozbiljna i da se Mamić spremao izreći nešto fatalno, svjedoči i njegova najnovija objava na Facebooku. Naime, Mamić je kazao kako mora otkazati ‘pressicu’.

“Dragi predstavnici medija i svi oni koji ste sutra isčekivali najavljenu press konferenciju primite moju ispriku. Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem; otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. Obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još jednom se ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić”, napisao je Mamić.

Što je to Mamić htio otkriti javnosti ne znamo, ali ako mu je odvjetnik zamalo otkazao punomoć, moglo bi značiti da je riječ o nećem opasnom.


Komentari