U Varšavi napadnuta četiri navijača Dinama? Specijalna policija izašla na ulice, u tren sve rastjerala

Foto: Screenshot

Nakon što su se prije utakmice na zagrebačkom Maksimiru, u Dubravi potukli poljski Teddy Boysi i BBB, čini se da neredi nisu izostali ni u Varšavi.

Naime, navijači Legije već su najavili moguće sukobe sa Zagrepčanima, a kako javljaju tamošnji mediji, neredi su počeli čak dan prije utakmice. Kako prenose Sportske novosti, navodno je riječ o grupi od 30-ak navijača Legije koji su napali četiri navijača Dinama na glavnom varšavskom trgu.

Društvenim mrežama dijele se informacije da su Hrvati pretučeni, a pojavio se i videozapis muškarca koji šepa, no nitko nije potvrdio da je riječ o Hrvatu, a još manje da je riječ o navijaču Dinama. Shodno tome, BBB se o samom slučaju nije oglasio.

Policija je bila spremna

S druge strane, i poljska policija bila je spremna za sukobe pa je specijalna jedinica ekspresno izašla na ulice i rastjerala okupljene.

Podsjetimo, Dinamo u 21 sat igra protiv poljske Legije, a zasad je prodano više od 27 tisuća ulaznica. Pretpostavlja se da bi stadion mogao biti rasprodan, a tamo bi se trebalo naći i 200-tinjak navijača Modrih.


Komentari