U Dinamo stigao sin čovjeka kod kojeg boravi Mamić? ‘O vodstvu Kluba moraju odlučivati članovi iz Maksimirske 128, a ne bjegunac iz Međugorja’

Foto: Futsal Dinamo

Udruga Dinamo – to smo mi objavila je prošli mjesec da je u GNK Dinamo stigao Mario Vasilj, sin vlasnika hotela u BiH, u kojem boravi Zdravko Mamić.

Pripadnici udruge otkrili su nove detalje i, kako se čini, razotkrili Mamićev plan za nalaženje s čelnicima Dinama.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Prošli mjesec smo objavili kako se GNK Dinamo Zagreb „pojačao” Marijom Vasiljom, sinom vlasnika hotela u kojem nepravomoćno osuđeni lopov krati dane dok je u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Isti taj nepravomoćno osuđeni lopov pojavio se na treningu NK Široki Brijeg da bi klub s Pecare vrlo brzo objavio kako će ugostiti #Dinamo.


Navodni povod je 70 godina Širokog, a mi smatramo kako je pravi povod seminar trenutnom vodstvu Kluba kako bi još preciznije izvršavao naredbe iz Međugorja.

Još jedna potvrda kako se u Dinamu nije ništa promijenilo, samo se smanjio izravan pritisak zbog fizičke udaljenosti bjegunca. Također, sigurni smo i da se nečastivi poželio druženja s igračima te medijske pažnje koje ima sve manje. O vodstvu Kluba moraju odlučivati članovi iz Maksimirske 128, a ne bjegunac iz Međugorja.

Hoćemo izbore!

Dinamo – to smo mi

Komentari

loading...
-->