U Dinamo stigao ‘novi Luka Modrić’ i ima samo 15 godina

FOTO: Hajduk.hr

Priča mlade nade neodoljivo podsjeća na onu Luke Modrića. 

Jakov Anton Vasilj (15), potpisao je za Dinamo i ne bi to bila neka senzacija da se ne radi o dječaku koji u sebi skriva nevjerojatni nogometni talent. Predviđa mu se zvijezdana karijera, a zanimljivo i da je u dinamo došao iz Hajduka.

Dinamo je rako, još jedno, svojim najvećim rivalima “oteo” jednog od najperspektivnijih mladih igrača. Jakov “pokriva” veznu poziciju, a direktor Dinama je, čini se, ekstatičan.

“To je novi Luka Modrić!”, rekao je Svetina sa smješkom.

Modrića i mladu nadu spaja i Zadar, iz kojeg su obijica potekli. Tu je i neosporiv talent koji krasi obojicu, Modrić se odavno dokazao kao veliki sportaš, a Jakov je tek krenuo. Ipak, prije dvije godine već se ovjenčao titulom najboljeg igrača na izbornom turniru za selekciju Dlamacije, a proglašen je i najboljim mladim igračem Hrvatske za svoju dob.

Kakva budućnost je pred njim, govori i činjenica da je već imao i ponudu Liverpoola, ali još nekih europskih klubova, ali se ipak odlučio za Dinamo. Čini se da je za za obitelj bilo presudno da ode u nogometnu školu u kojoj ima sve uvjete za daljnji razvoj, pišu Sportske. 


Komentari