U BARCELONI DOBILI SLOM ŽIVACA ZBOG OLMA: ‘Koji je to način komuniciranja njegovog agenta?’ Narušena je diskrecija posla!

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Nakon što su iz Barcelone demantirali postojanje ponude prema Dinamu glede transfera Danija Olma, čini se da priča ide dalje. U Barceloni su silno nezadovolni ponašanjem agenta mladog Španjolca, Andyja Bare koji je hrvatsku javnost izvjestio o “službenoj ponudi Barcelone koja je već na stolu Dinama.”

Izgleda da u Barceloni beskrajno cijene diskreciju u poslu i da im taj potez očito nije dobro legao. Osim što uopće nisu poslali ponudu prema zagrebačkom klubu, Barceloni smeta što se i njeno ime koristi u licitaciji oko ovog, bez sumnje, sjajnog igrača. To naposljetku ne mora značiti da će Barcelona odustati od ovog igrača, ali da na ovakav način neće poslavati – to je posve izvjesno. Jer, zaista izgleda da se tu ime Barcelone spomenulo da se digne cijena igraču…

Dinamo za Olma traži četrdesetak milijuna eura, ima informacija i da se Chelsea zainteresirao. Nadalje, katalonski mediji pišu da je Barcelona čak i stopirala pregovore oko Olma jer je sve izašlo u javnost neuobičajenim putem. Isti mediji tvrdda da će Barcelona tek na ljeto biti spremna za Olma, a to bi Dinamu moglo biti prekasno.


Komentari